Contact

gebouw Berenschot te Utrecht
gebouw Berenschot te Utrecht

Als adviseur en interimmanager werk ik sinds september 2019 bij organisatieadviesbureau Berenschot. 

 

Berenschot is de grondlegger van het adviesvak, met als fundament meesterschap in inhoud, context en transitiekracht. Berenschot helpt organisaties in de publieke en de private sector bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën en het verbeteren van prestaties

 

Berenschot is steward owned, wat betekent dat een groep ervaren bestuurders waakt over  over het wel en wee van de aandelen. Let wel: zonder deze zelf te bezitten, laat staan daaraan te kunnen verdienen of ze te kunnen verhandelen. Berenschot is en blijft dus 'van zichzelf': het draait niet om aandeelhouderswaarde, maar om de lange termijn. Er is ruimte voor idealisme en het advieswerk wordt niet gedreven door wat het beleggers oplevert. 

 

Meer informatie over het 'steward owned' bedrijfsmodel is te vinden in de publicatie Toekomstbedrijven van Gijsbert Koren en Nina de Korte. Zij maken duidelijk dat ons bedrijfsmodel niet alleen een rijke historie kent, maar ook een mooie toekomst voor zich heeft. 

 

email

c.wijn@berenschot.nl

 

mobiel

06-2879.8182